14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zece evenimente rutiere în județ, din cauza poleiului depus pe carosabil. Unul s-a soldat cu un rănit ce a ajuns la spital

- Advertisement -

Zece evenimente rutiere au avut loc, în dimineața zilei de miercuri, pe mai multe drumuri publice care tranzitează județul Olt, motivul fiind poleiul care s-a depus pe carosabil și a devenit alunecos, fenomenul meteo anunțat de meteorologi fiind burniță. Unul dintre acestea s-a soldat și cu un tânăr de 20 de ani, din Balș, rănit, ce a necesitat acordarea primului ajutor și transportarea sa la spital.

Evenimentele s-au produs în municipiul Caracal, orașul Drăgănești Olt – două, Valea Mare, Brebeni, Călui, Oboga, Curtișoara și Baldovinești. Din acestea, nouă au fost soldate doar cu pagube materiale.

Însă, cel de-al zecelea a fost mai grav. Acesta s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 04:30, pe Drumul Județean 643 A, între orașul Balș și comuna Baldovinești, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă.

Șoferul a fost rănit. „În urma evenimentului, conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Balș, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Bals. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Polițiștii rutieri au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Sursă foto: Amator

Puțin după ora 10:00 a dimineții, potrivit reprezentanților Administrației Naționale de Meteorologie încă erau semnalate precipitații sub formă de burniță, care favorizează depunerea de polei pe mai multe artere rutiere din județul Olt, carosabilul fiind alunecos. De aceea, oamenii legii recomandă șoferilor să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei și să nu bruscheze comenzile autovehiculului!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți