10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Codul galben de polei de miercuri a făcut zeci de victime printre olteni

- Advertisement -

De la primele ore ale dimineții de miercuri și până după ora prânzului județul a fost sub incidența unui cod galben, precipitațiile sub formă de burniță care s-au abătut în Olt favorizând depunerea de polei nu doar pe drumurile publice, cât și pe trotuare și parcările dintre blocuri. Acestea s-au transformat în adevărate patinoare, iar zeci de olteni mai puțin atenți au căzut și au suferit diverse traumatisme.

Pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, nu mai puțin de 46 de olteni, respectiv 33 de femei și 13 bărbați, au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Au fost persoane din între județul care au avut traumatisme de mâini și picioare, dar și traumatisme ușoare la cap.

„Am avut 46 de pacienți cu traumatisme ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. 33 de femei și 13 bărbați care au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Sunt pacienți din tot județul”, a declarat medicul Florin Popa, purtătorul de cuvânt al SJU Slatina.

Pe lângă aceste victime, din cauza codului galben de polei sub incidența căruia s-a aflat Oltul miercuri, 12 ianuarie, pe șoselele din județ au avut loc și zece evenimente rutiere, în urma a nouă dintre ele fiind înregistrate doar pagube materiale, iar în cazul celuilalt rezultând și un rănit, care a necesitat acordarea primului ajutor și transportul său la spital.

sursă foto: Arhivă

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți