18.1 C
Slatina
joi,8 iunie,2023
spot_img

Ultimele Articole

Senatorul Siminica Mirea: „PSD susține aplicarea și totodată completarea urgentă a măsurilor anunțate de guvern, începând cu data de 1 februarie, și nu din aprilie!”

„Partidul Social Democrat susține aplicarea și totodată completarea urgentă a măsurilor anunțate de guvern, începând cu data de 1 februarie, și nu din aprilie!”, așa își începe Siminicat Mirea, senator social democrat de Olt, declarația de presă făcută joi, 13 ianuarie. Parlamentarul oltean spune că românii au nevoie acum de soluții reale pentru achitarea facturilor actuale și a celor care vor urma să vină.

„În acest sens, acestor măsuri urgente, pe termen scurt, este absolut necesar să li se adauge cele structurale, care sunt menite să rezolve cauzele acestei crize, care afectează, în mod real, siguranța națională. Este inadmisibil ca facturile la curent sau gaz să-i lase pe cetățeni fără resursele necesare sau să-i pună în situația de a rămâne în întuneric sau în frig. Această uriașă criză nu trebuie lăsată să devină o catastrofă națională, iar PSD nu va ezita să ia măsuri și să ofere sprijin real cetățenilor”, a declarat senatorul PSD de Olt.

Siminica Mirea mai spune că aplicarea trebuie făcută de la 1 februarie, iar procedurile birocratice inutile eliminate urgent. „De asemenea, sancționarea severă a furnizorilor care refuză să aplice legea plafonării și compensării este extrem de necesară”, precizează parlamentarul oltean.

Politicianul a adăugat că, prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, PSD a cerut și consideră extrem de necesară convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Nu pierdeți