11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier în fața Primăriei Brebeni. Două persoane au ajuns la spital, după ce autoturismul în care erau s-a răsturnat

- Advertisement -

Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea Drumului Județean 546, în fața Primăriei din comuna Brebeni. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori, iar două dintre persoanele care erau în mașină au fost rănite și, conștiente, au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

„Cei doi pacienți transportați la spital au 50 de ani și 35 de ani, sunt din comuna Ghimpețeni, ambii cu traumatism cranio-facial și excoriații la nivelul feței, preluați de echipajul paramedicilor SMURD și echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Olt, cu medic. La locul evenimentului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Și polițiștii rutieri au ajuns la locul producerii accidentului de circulație pentru a efectua cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care acesta s-a produs. În cauză s-a deschis dosar penal, din primele date oamenii legii stabilind că evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei, dar și a altor preocupări pe care se pare că le avea conducătorul auto.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți