7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scornicești: Băiat aflat în plasament, dispărut de la domiciliul asistentului maternal, găsit într-o casă părăsită de lângă Potcoava

- Advertisement -

UPDATE: În jurul orei 19:00 a zilei de sâmbătă, minorul de 13 ani, din satul Chițeasca, orașul Scornicești, dispărut de la domiciliului asistentului maternal în dimineața aceleiași zile, a fost găsit într-o casă părăsită din apropierea orașului Potcoava. Acesta le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe parcursul orelor în care a fost dispărut de acasă.

Știrea inițială: Polițiștii din Olt caută un copil de 13 ani, care a dispărut de la domiciliul asistentului maternal din orașul Scornicești. Asistentul, respectiv un bărbat din satul Chițeasca al urbei, este cel care în dimineața zilei de sâmbătă i-a alertat pe oamenii legii, bănuindu-se că băiatul ar fi plecat de acasă tot în cursul dimineții și nu s-a mai întors.

Potrivit Claudiei Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, acesta a mai plecat și de la alți asistenți maternali la care s-a mai aflat până acum. „De dimineață (sâmbătă n.r.) am fost sesizați de către Viorel Mehedințu, din orașul Scornicești, sat Chițeasca, despre faptul că băiatul pe care îl are in plasament, Nicolae Viorel Gălan, în vârstă de 13 ani, a dispărut de la domiciliu. Din primele verificări, s-a stabilit că acesta a mai plecat și de la alți asistemti maternali”, spune reprezentantul IPJ.

Semnalmentele băiatului sunt 1,75 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt. Acesta purta pantaloni de culoare neagră, geacă neagră, hanorac cu glugă, iar în picioare ghete maro.

Cine are mai multe informații despre persoana dispărută sau o vede este rugată de oamenii legii să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze de urgență serviciul 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți