14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Gest nobil al unui jandarm din Balș, aflat în timpul liber. A găsit un portofel cu bani și acte, pe care l-a predat pierzătorului

- Advertisement -

1.200 de euro, 3.000 de lei, acte de identitate și alte documente personale, toate într-un portofel pierdut! Acesta a fost găsit sâmbătă de plutonierul adjutant Vasile Parșucă, din cadrul Detașamentului de Jandarmi Balș, în timp ce se afla pe pârtia de la Rânca, județul Gorj. Era liber și a reușit să dea de pierzător, respectiv un bărbat din localitatea doljeană Leu, cu ajutorul unui bon pe care acesta l-a primit la cazarea în stațiunea montană.

„Colegul nostru jandarmi se afla sâmbătă, 15 ianuarie, pe pârtia de la Rânca, județul Gorj, când a observat, căzut, portofelul cu pricina. Printre bani și documente a găsit și bonul primit la cazare în stațiune și astfel l-a găsit pe posesor imediat, un bărbat din comuna Leu, județul Dolj. Îl felicităm și pe Vasile pentru gestul său nobil și spiritul civic de care dă dovadă de fiecare dată!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, printr-un comunicat de presă.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți