10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autospecială SMURD, implicată într-o tamponare pe o stradă din Slatina. Transporta un pacient la spital

- Advertisement -

Un echipaj al paramedicilor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt a fost implicată, luni după-amiaza, într-un eveniment rutier ușor produs pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. Ambulanța transporta un pacient la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina în momentul în care a fost acroșată de o mașină, însă din fericiere în urma coliziunii s-au înregistrat doar pagube materiale.

„A fost o tamponare în trafic. Ambulanța SMURD mergea la spital cu un pacient, un caz medical, pe strada Cireașov. A fost un accident ușor, soldat doar cu pagube materiale. Se pare că șoferul autoturismului a făcut o manevră fără să se asigure. A fost avariată pe partea dreaptă”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

sursă foto: newsflux.ro

La fața locului au ajuns și echipaje ale Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Slatina pentru efectuarea de cercetări și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor a avut loc tamponarea, în urma căreia s-a încheiat o înțelegere pe cale amiabilă.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți