10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nepoată i-a alertat pe polițiștii din Olt că nu mai știe nimic de unchiul său, de cinci zile. Ar fi plecat de acasă la o femeie din Milcov

- Advertisement -

UPDATE: Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana au reușit să-l identifice pe bătrânul de 65 de ani în data de 20 ianuarie. Acesta era la o stână din comuna Vâlcele, nefiind victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: O femeie, originară din Capitală, i-a alertat luni pe polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt despre faptul că unchiul său, cu aproape două săptămâni în urmă, a plecat de la locuința sa către o femeie din comuna olteană Milcov. Cea care a sesizat dispariția lui Petre Boldea, în vârstă de 65 de ani, din municipiul București, le-a spus oamenilor legii că nu a mai putut lua legătura cu el de vreo cinci zile.

„Astăzi, 17 ianuarie, am fost sesizați de către o femeie, din municipiul București, despre faptul că, în urmă cu aproximativ două săptămani, unchiul său, Petre Boldea, de 65 ani, a plecat de la locuința sa, din Capitală, spre locuința numitei Gina Stoian, din comuna Milcov, județul Olt, iar din data de 12 ianuarie nu a mai putut lua legătura cu acesta”, a declarat Claudia Radu purtător de cuvânt al IPJ.

Semnalmentele bătrânului sunt 1,80 metri înălțime, păr alb. Ca semne particulare, acesta are degetul arătător de la mâna stângă amputat. Se pare că persoana a mai plecat de acasă și în alte dăți. „Din primele verificări, s-a stabilit că acesta a mai plecat voluntar de acasă”, a adăugat reprezentantul Poliției Olt.

Cine poate da informații suplimentare despre bucureșteanul dispărut este rugat să anunțe cel mai apropiat post de poliție sau să sune de urgență la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți