11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Teatrul de Vară din Caracal, reabilitat și dotat printr-un proiect de peste 9 milioane de lei. Va avea acoperiș retractabil

- Advertisement -

Un proiect de anvergură ar urma să fie demarat în curând, în municipiul Caracal. Este vorba despre reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului de Vară situat în zona intrării în Parcul „Constantin Poroineanu”, valoarea acestei investiții fiind de puțin peste 9 milioane de lei, reprezentanții Primăriei anunând că instituția culturală caracaleană va beneficia și de un acoperiș retractabil.

Sumele pentru realizarea acestui obiectiv ar urma să fie asigurate de Compania Națională de Investiții, precum și din bugetul local, recent consilierii locali din Caracal aprobând documentația privind lucrările de intervenție ce vor fi efectuate la Teatrul de Vară, precum și avizarea predării amplasamentului către Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație, în vederea efectuării investiției.

„Consiliul Local al municipiului Caracal a aprobat documentația privind lucrările de intervenție pentru «Reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului de Vară». Sumele necesare efectuării lucrărilor, în valoare de 9.182.592 lei, sunt asigurate de Compania Națională de Investiții și de bugetul local. Totodată, consilierii au avizat predarea amplasamentului către Ministerul Dezvoltării, în vederea executării obiectivului”, au transmis autoritățile caracalene. Capacitatea totală pe care o va avea Teatrul de Vară Caracal este de 1.000 de locuri, acesta urmând a fi dotat și cu acoperiș retractabil.

Reprezentanții Primăriei mai spun că administrația publică locală a depus mai multe proiecte pentru finanțare prin Compania Națională de Investiții, iar unele sunt deja incluse pe lista de alocare de fonduri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți