10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Corăbienii au acces gratuit la WiFi în urma instalării a 11 hotspoturi în mai multe zone ale orașului de la Dunăre

- Advertisement -

Primăria Corabia aanunță că la începutul acestui an a reușit să finalizeze instalarea celor 11 puncte de acces la internet prin WiFi, pe care corăbienii le pot folosi în mod gratuit. Locuitorii orașului de la malul fluviului Dunărea, dar și cetățeni care vin din alte zone ale județului Olt sau turiști, trebuie să știe că hotspoturile sunt montate în nu mai puțin de șapte mari zone din Corabia.

Potrivit reprezentanților Primăriei Corabia, principalele puncte în care rețeaua WiFi4EU poate fi accesată gratuit sunt: Parcul „Carol I”, zona Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, zona Pieței Agroalimentare, zona centrală a orașului de la Dunăre, părculețul și locul de joacă de lângă Primărie și zona Casei de Cultură.

Proiectul prin intermediul căruia corăbienii, și nu doar ei, beneficiază de WiFi gratuit în diferite spații din oraș este unul în valoare de 15.000 de euro, pe care Primăria Corabia l-a implementat prin programul WiFi4EU, lansat de către Comisia Europeană. În toate punctele amintite mai sus rețeaua este vizibilă pe telefoanele mobile (access point) și poartă numele de „WiFi4EU”.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți