Muncitorii CAO desfășoară lucrări de extindere a rețelelor de apă și canalizare pe patru străzi din Slatina

Deși vremea a fost mai neprielnică în ultimele zile, muncitorii Companiei de Apă Olt au continuat să lucreze în condiții de iarnă pe străzile din municipiul Slatina unde sunt extinse rețelele de apă și canalizare. Sunt desfășurate lucrări de investiții pe patru străzi slătinene, iar acestea fac parte din proiectul cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020”.

Potrivit unui comunicat de preseă remis de CAO, în această perioadă se lucrează pe străzile Zambilelor și Panselelor pentru extinderea rețelei de canalizare, pe strada Cuza Vodă pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare și pe strada Văilor pentru extinderea rețelei de apă.

„Datorită condițiilor meteorologice favorabile, șantierele nu au fost închise și lucrările vor continua atât timp cât vremea va permite. Facem prezicerea că, se lucrează în condiții de iarnă, este umiditate mare, lucrările sunt complexe și se întind pe toată lungimea străzilor, iar disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viața cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal pentru că disconfortul de azi este pentru sănătate și siguranța noastră, a tuturor!”, declară reprezentanții Companiei de Apă Olt.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<