10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescentă din Vâlcele, căutată de polițiști după că a dispărut de acasă acum două zile

- Advertisement -

UPDATE: Minora de 14 ani, din Vâlcele, a fost identificată în cursul zilei de vineri de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coteana, în comuna Izvoarele. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: Polițiști Secției 4 Poliție Rurală Coteana caută o fată de 14 ani, din comuna Vâlcele, după ce a plecat de acasă în urmă cu două zile și până acum nu s-a mai întors. Mama acesteia a fost cea care a sesizat dispariția fiicei sale.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de o femeie din comuna Vâlcele, sat Vâlcele, despre faptul că, la data de 18 ianuarie, fiica sa Cristiana Ioana Dinu, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că aceasta pleacă frecvent de acasă. Chiar la începutul lunii octombrie a anului 2021 aceasta a mai dispărut de la domiciliu, însă între timp s-a întors.

Semnalmentele adolescentei sunt înălţime aproximativ 1,60 metri, păr roșcat, ochi căprui și nu prezintă semne particulare. La data plecării, aceasta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de trening negri, iar în picioare purta adidași de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații cu privire la minora dispărută sau dacă o văd sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți