10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Imobil cu 54 de locuințe sociale, construit în Caracal cu fonduri de la CNI. Investiția se ridică la aproape 16 milioane de lei

- Advertisement -

Pe lângă Teatrul de Vară de la intrarea în Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal, care urmează a fi reabilitat, modernizat și dotat printr-un proiect ce va primi fonduri de la Compania Națională de Investiții, în municipiu va fi realizat și un nou obiectiv de investiții. Banii vor fi alocați tot de CNI, care este deja selectat și introdus pe „lista sinteză”, proiectul constând în construirea unui imobil cu 54 de locuințe având o valoare de aproape 16 milioane de lei.

Recent, consilierii locali au aprobat studiul de fezabilitate pentru această investiție.

„Consiliul Local al municipiului Caracal a aprobat Studiul de fezabilitate realizat pentru obiectivul de investiții «Imobil de locuințe colective cu regim social, regim de înălțime P+3E+4E Retras». Imobilul ar urma să fie situat pe strada Dragoș Vodă, nr. 2 C – 1. Potrivit proiectului, imobilul va avea 54 de locuințe, din care opt cu o cameră, 34 cu două camere și 12 cu trei camere. Totodată, vor fi asigurate 54 de locuri de parcare”, au transmis reprezentanții administrației publice locale.

Valoarea investiției este de aproape 16 milioane de lei, proiectul fiind depus anul trecut de Primăria Caracal, selectat și introdus pe „lista sinteză” a Companiei Naționale de Investiții, alături de alte proiecte ce urmează a fi realizate în urbe, precum construirea unui bazin de înot și a unui teren de fotbal.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți