14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Anexă gospodărească, folosită drept adăpost de animale, cuprinsă de flăcări la Morunglav

- Advertisement -

UPDATE: În urma incendiului, care a fost stins de pompieri undeva în jurul orei 23:00, au ars anexa gospodărească, cu suprafața de aproximativ 100 de metri pătrați, în care se aflau și șapte porci și bunurile depozite în interior. Totodată, salvatorii din cadrul ISU Olt au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric.

Știrea inițială: Echipaje de pompieri de la Garda Balș și Detașamentul Slatina di cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au fost solicitate să intervină, duminică seara, în comuna Morunglav, unde o anexă gospodărească, folosită drept adăpost de animale, a luat foc.

În jurul orei 21:00, salvatorii acționau la fața locului, în anexa respectivă fiind depozitate și materiale combustibile. Chiar a existat și pericolul de propagare a incendiului la casa din apropiere.

„Incendiul se manifestă la o anexă gospodărească, cu suprafața desfășurată de aproximativ 100 de metri, folosită ca adăpost pentru animale, în care sunt depozitate materiale combustibile. A existat pericol de propagare la locuința aflată în apropiere. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți