20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 55 de ani, din Crâmpoia, dispărut de patru zile. A plecat cu căruța de la concubinul surorii din Curtișoara și nu s-a întors

- Advertisement -

UPDATE: Marți, 1 februarie, în jurul orei 09.00, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, bărbatul a fost găsit, în timp ce se îndrepta, cu atelajul hipo, spre un izlaz, aflat între municipiul Slatina și comuna Curtișoara. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Crâmpoia, care a plecat voluntar din comuna Curtișoara, unde se dusese cu căruța trasă de cal în urmă cu patru zile, și până acum nu a mai ajuns la domiciliul său.

Sora bărbatului a fost cel care a anunțat dispariția sa la Poliție luni seara, oamenii legii plecând imediat în căutarea sa. Motivul pentru care aceștia au fost alertați este faptul că femeia nu a mai putut lua legătura deloc cu fratele său și nici acasă nu s-a întors.

„În această seară, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de o femeie, din municipiul Pitești, cu privire la faptul că, în data de 20 ianuarie, în jurul orei 22:00, fratele acesteia, Mandache Văduva, de 55 de ani, din comuna Crâmpoia, a plecat voluntar, cu un atelaj hipo, de la locuința concubinului ei, din comuna Curtișoara, iar până în prezent nu a ajuns la domiciliul său și nici nu poate lua legătura cu acesta”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 85 de kilograme, constituție robustă, ochi căprui, păr șaten cu un smoc de păr alb, tuns scurt, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș verde/albastru, pantaloni negri de stofă, iar în picioare purta bocanci negri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sau o văd sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune de urgență la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți