5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între o autoutilitară și o căruță, între Brâncoveni și Piatra Olt

- Advertisement -

Un eveniment rutier în care au fost implicate o autoutilitară și o căruță a avut loc, marți seara, între comuna Brâncoveni și orașul Piatra Olt, la fața locului, prin apel la 112, fiind solicitată intervenția unor echipaje de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 64 și a fost încadrat ca și tamponare, având în vedere că în urma acestuia s-au înregistrat doar pagube materiale, dar și moartea calului, care era nesupravegheat, ieșind se pare de pe un câmp din apropiere și circulând pe drum.

Sursă foto: Amator

Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Olt au acționat în zonă. „Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Piatra Olt, în timp ce conducea o autoutilitară, în care se mai aflau patru persoane, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, ce se deplasa, nesupravegheat, pe partea carosabilă. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale și decesul cabalinei. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează în continuare verificări pentru identificarea proprietarului căruței și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tamponarea

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți