2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două autoturisme s-au ciocnit violent între Slatina și Valea Mare. O tânără a ajuns la spital

- Advertisement -

O tânără de 21 de ani, din orașul Drăgănești Olt, a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident de circulație ce a avut loc pe Drumul Național 65 – European 574, între municipiul Slatina și comuna Valea Mare. Șoferița ar fi pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina pe contrasens, moment în care a lovit un alt autorturism, condus de o slătineancă de 35 de ani, s-a rostogolit de câteva ori în aer și a ajuns într-un șanț de la marginea drumului.

Undeva în jurul orei 07:30 s-a produs evenimentul, la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autoturisme conduse de două femei, cu vârstele de 21 și 35 de ani. Din cauze ce urmează a fi stabilite, femeia de 21 de ani ar fi pierdut controlul volanului, iar autoturismul său ar fi intrat pe sensul opus de mers, unde ar fi acroșat celălalt autoturism, după care a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului, conducătoarea auto de 21 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Amator

Ambele șoferițe au fost testate de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, în urma rezultatelor stabilindu-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto principală: Captură de pe imaginile preluate de o cameră montată pe un autoturism (Cornel și Florentina Tucan – Grup Facebook Info Trafic Slatina)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți