3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Meteorologii anunță intensificări ale vântului timp de 24 de ore în județ. Este cod galben

- Advertisement -

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis sâmbătă mai multe avertizări de vreme capricioasă, una dintre ele afectând și județul Olt. Este vorba de un cod galben de intensificări ale vântului care intră în vigoare duminică, la ora 10:00, și este valabil timp de 24 de ore, respectiv până luni, la ora 10:00.

În Transilvania, nordul Moldovei, în cea mai mare parte a Olteniei, și în sud-vestul Munteniei, iar pe parcursul zilei de duminică, 30 ianuarie, și în Banat și Crișana temporar vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 55…65 km/h, și pe suprafețe mici de peste 70 km/h. La munte rafalele vor depăși 90…100 km/h, zăpada spulberată, iar vizibilitatea scăzută”, transmit meteorologii.

Potrivit sursei citate, pe arii restrânse intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului cu viteze în general de 45…55 km/h. „Vântul va continua să aibă intensificări și pe parcursul zilei de luni, 31 ianuarie, în nordul Moldovei și la munte, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură”, mai arată ANM.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți