12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Prefectul de Olt Homorean a donat sânge pentru a-i ajuta pe cei aflați în suferință

- Advertisement -

Nu de puține ori am vorbit despre lipsa de sânge din unitățile spitalicești din județul Olt. Și cum mulți pacienți internați în acestea au boli grave și au mare nevoie de sânge, mai mulți oameni de bine s-au prezentat la primele ore ale dimineții de sâmbătă pentru a dona țesutul sub formă lichidă ce poate salva atâtea vieți.

Printre ei s-a aflat și prefectul de Olt Florin Homorean, care împreună cu colegi și prieteni s-au dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Olt pentru a dona sânge, acesta fiind deschis în ziua liberă datorită implicării mai multor membri ai organizației județene a Tineretului Național Liberal.

„Am început acest sfârșit de săptămână prezentandu-mă, alături de colegi și prieteni, la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge. Este un gest simplu, fără efort, fără durere, care poate salva vieți!  Îi felicit pe tinerii din Tineretul Național Liberal pentru acțiunea de a deschide Centrele de transfuzii sanguine din municipiile reședință de județ într-o zi liberă. Le sunt recunoscător medicilor și personalului medical de la Centrul de Transfuzii Sanguine Olt pentru efortul constant pe care îl fac pentru salvarea de vieți”, a declarat reprezentantul Guvernului României în teritoriu.

Prefectul Homorean a avut și un mesaj de transmis tuturor oltenilor ce vor să doneze sânge pentru a salva viața semenilor aflați în suferință: „Încercați! Salvați trei vieți printr-o singură donare de sânge!”

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți