23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trafic restricționat în Pădurea Saru pentru repunerea pe carosabil a unui TIR ieșit în decor

- Advertisement -

UPDATE: În jurul orei 15:40, traficul în zonă a fost reluat în condiții normale.

Știrea inițială: Un eveniment rutier a avut loc vineri seara, pe Drumul Național 65 – European 574, în Pădurea Saru, unde un TIR a ieșit în decor, motiv pentru care sâmbătă după-amiază traficul în zonă este restricționat pentru o oră. S-a solicitat o macara pentru ca acesta să fie repus pe carosabil, intervenția începând undeva în jurul orei 14:40.

Reprezentanții Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au anunțat că traficul rutier se va desfășura pe sensul opus de mers, prevăzut cu două benzi de circulație.

„Pe Drumul Național 65 – European 574, la kilometrul 33 + 500 metri, în zona Pădurea Sarului, se va restricționa circulația pe sensul de mers Slatina către Craiova, pentru aproximativ 60 de minute, în vederea repunerii pe roți a unui autotren ieșit în decor, în seara zilei de 28 ianuarie 2022. Circulația va fi dirijată pe celălalt sens de mers, prevăzut cu două benzi de circulație”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți