17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Un adolescent originar din Târgu Jiu, dispărut de sâmbătă după-amiaza de la locuința bunicilor din Slatina

- Advertisement -

UPDATE: Copilul de 14 ani, originar din Târgu Jiu, care a plecat sâmbătă de la domiciliul bunicilor săi din Slatina și nu a revenit, a fost găsit duminică la frații săi din localitatea natală. „Minorul a fost identificat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în municipiul Târgu Jiu, fiind în prezența fraților săi. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a spus Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un băiat, în vârstă de 14 ani, originar din localitatea gorjeană Târgu Jiu, care a plecat voluntar de la locuința bunicilor săi din municipiul Slatina și până acum nu s-a mai întors. Având părinții despărțiți, acesta stătea la bunicii din partea tatălui, care este plecat în Italia, de doi ani, mama lui fiind stabilită în municipiul Lupeni, județul Hunedoara.

Bunicul a fost cel care, duminică dimineața, i-a alertat pe oamenii legii că nepotul său nu este de găsit.

„În această dimineață (duminică n.r.), polițiștii din cadrul Poliţiei Slatina, au fost sesizați de un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 29 ianuarie, în jurul orei 15:00, nepotul acestuia, Alin Andrei Moldovan, în vârstă de 14 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, pe care îl avea sub supraveghere și care locuia împreună cu acesta, a plecat voluntar şi nu a mai revenit”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele adolescentului sunt: înălțime de aproximativ 1,60 metri, greutate de aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu. La momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o geacă albastră cu două dungi la nivelul pieptului, una albă și una roșie, hanorac negru, cu glugă, pantaloni albi, tip blugi, cu două buzunare laterale, iar în picioare purta adidași albi.

Cei care l-au văzut și pot furniza mai multe informații ce pot ajuta la găsirea băiatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți