10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

5 modele de lenjerii de pat potrivite pentru orice dormitor

- Advertisement -

Lenjeriile de pat sunt esențiale unui dormitor, atât din punct de vedere estetic, cât și practic. Este important să alegi un set de lenjerie de pat de înaltă calitate, care să te ajute să ai un somn odihnitor noapte de noapte. De asemenea, dacă dormitorul are un anumit design, este indicat să alegi lenjerii de pat care să se asorteze cromatic. Îți oferim mai jos câteva sugestii. 

5 modele de lenjerii de pat potrivite pentru orice dormitor

Lenjerie 3D

Lenjeriile de pat 3D creează un impact vizual foarte plăcut în orice dormitor și pot „aduce” natura mai aproape de tine. Alege lenjerii de pat 3D Pucioasa, din Romania, de la Somnia.ro, cu modele florale sau tematică oceanică, pentru a-ți transforma dormitorul într-o oază de liniște. În funcție de preferințele tale, poți alege din sute de modele de lenjerii de pat 3D pe cele care crezi că se potrivesc cel mai bine. 

Lenjerie cu model geometric

Lenjeriile de pat cu model geometric se potrivesc foarte bine cu stilul de amenajare interioară scandinav sau minimalist. Dacă îți place ca fiecare lucru să fie la locul lui și să existe cât mai puține obiecte în cameră, lenjeriile de pat geometrice vor reuși să creeze un astfel de efect de ordine la tine în dormitor. 

Lenjerie simplă

Lenjeriile monocromatice din bumbac sunt cea mai la îndemână alegere și sunt ideale pentru toate dormitoarele, pe tot parcursul anului. Dacă de sărbători poți alege lenjerii de pat festive, lenjeriile simple în nuanțe pastelate sau terne se vor potrivi cu orice stil de amenajare interioară. Alege lenjerie de pat monocromatică în culorile tale preferate pentru a-ți crea atmosfera de care ai nevoie. 

Lenjerie cu model floral

Lenjeriile de pat cu model floral pot înveseli orice încăpere, indiferent de mobilierul care se găsește în ea. Deși ar fi ideal ca lenjeria de pat să se potrivească într-o oarecare măsură cu perdelele, poți alege un model cu motiv floral atunci când simți nevoia de reîmprospătare sau ți-e dor de anotimpurile călduroase. Cu siguranță vei găsi sute de modele din care poți alege florile tale preferate, pe care să dormi cu plăcere în fiecare noapte. 

Lenjerie pufoasă

Lenjeriile din material pufos sunt în general potrivite pentru camera copiilor, întrucât au de cele mai multe ori modele cu desene animate sau personaje pe placul celor mici. Nu este însă exclus să găsești astfel de lenjerii și pentru un pat matrimonial, cu sau fără diferite modele. Vei dormi ca pe norișori cu acest tip de lenjerie pe pat. 

Singurul dezavantaj ar putea fi căldura pe care o păstrează așternuturile, așa că îți recomandăm să le folosești mai ales pe timp de iarnă. Vara sunt mai potrivite lenjeriile de pat subțiri din bumbac, pentru a nu te supraîncălzi în timpul somnului.

Este indicat să deții mai multe seturi de lenjerii de pat pentru sezonul rece și sezonul cald. Poți opta și pentru lenjerii de pat specifice unei anumite sărbători sau să alegi câte un model din fiecare, dintre cele menționate de noi. Somnul poate fi îmbunătățit și prin crearea unui ambient plăcut, așa că merită să investești în lenjerii de pat de calitate. 

sursă foto: https://www.pexels.com/photo/white-pillows-on-a-bed-3682240/

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți