11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Te-ai gândit cum ar fi să trăiești din câștigurile tale la pariuri în 2022?

- Advertisement -

Mulți începători la cazinou își imaginează cum ar fi să pariezi pe sport sau să joci sloturile tale preferate pe post de carieră. Nu durează însă mult până când realitatea se instalează și . Dacă chiar ai dar o șansă serioasă acestei idei în trecut, probabil că ți-ai dat seama deja cât de serioasă este această provocare de fapt.

De ce sunt pariurile sportive atât de solicitante? În primul rând pentru că ai nevoie de un buget considerabil, iar pe de altă parte, ai nevoie de o strategie bine pusă la punct și ancorată în realitate. Ai nevoie de abilitățile și flexibilitatea pentru a adapta acea strategie în mod continuu. De asemenea, ai nevoie de stabilitatea emoțională pentru a tolera pierderea a aproape jumătate din pariuri fără a lăsa îndoielile și temerile să vă învingă.  Majoritatea oamenilor nu vor reuși niciodată să îndeplinească cerințele de mai sus, dar câțiva vor reuși și vor fi  înfruntat dezavantajele pentru a se alătura celor din elita pariorilor care se pot numi cu adevărat de succes.

Urmărirea sporturilor este job-ul tău

Pentru mulți dintre noi, urmărirea sportului este modul în care ne relaxăm. Un meci de fotbal de duminică este recompensa noastră pentru că am trecut de o săptămână lungă la birou. Totuși, dacă devii un parior profesionist, poți câștiga bani urmărind sporturi si intrând pe fortuna pariuri.

Asta înseamnă că zilele în care partenerul tău ți-a furat telecomanda și a schimbat canalul vor rămâne în urmă. Trebuie să te uiți la acele jocuri pentru a plăti facturile!

Bugetul este important

Nu poți să începi de la zero și să speri că vei deveni un parior sportive de succes. În schimb, trebuie să vii cu genul de buget pentru pariuri sportive care te va lăsa să începi o serie de pariuri considerabile fără să rămâi fără bani în cel mai rău scenariu. La urma urmei, pentru a-ți câștiga existența la pariuri sportive este necesar să poți face pariuri substanțiale în ceea ce privește dimensiunea, așa că va trebui să fii pregătit pentru acest tip de acțiune.

Poate de aceea candidații ideali pentru pariori sportivi sunt unul dintre aceste două tipuri de persoane:

  1. Oameni care au un background stabil și o sumă de bani considerabilă în cont, fie din cariera lor anterioară, fie prin alte mijloace: în mod ideal, asta ar însemna că aveți o sumă de rezervă de care nu vă atingeați în general, o sumă care vă va susține în cel mai rău caz. Excesul pe care îl aveți ar putea fi bankroll-ul dvs. de pariuri, astfel încât să vă permiteți să pierdeți o parte din asta și să vă ocupați în continuare de costurile normale ale vieții de zi cu zi.
  2. Oameni care sunt abia la început în cariera lor: dacă ai de gând să-ți asumi șansele de a deveni un parior sportiv, probabil cel mai bine este să o faci înainte de a avea obligații financiare importante, cum ar fi împrumuturi, familie și așa mai departe. Poți să încerci și să vezi dacă este ceva fiabil pentru viitorul tău, atunci când nu vrei să introduci acele lucruri în viața ta.

Acestea fiind spuse, chiar trebuie să faceți o evaluare dacă ai mijloacele financiare pentru a o reuși. Poți face față vremurilor grele în care lucrurile nu merg cum ți-ai dori și pierzi mai mult decât câștigi

Trecerea de la amator la profesionist în mod natural

Dacă te gândești să devii profesionist sau să cauți să fii mai bun în ideea de a deveni un jucător profesionist de jocuri de noroc sau pariuri sportive, atunci sunt șanse mari să nu fii pregătit.

A deveni profesionist nu este un „salt” de la a fi amator. Nu este o dată marcată în calendarul tău care înseamnă că ai devenit un parior sportiv profesionist. Nu este instant. Realitatea este că se întâmplă în mod natural. Este o progresie de la pur și simplu a te bucura de pariuri ca o distracție profitabilă la a-l lua mai în serios.

Temperamentul

Acesta ar putea fi cel mai important factor dintre toate atunci când vine vorba de a vă putea descurca sau nu cu viața unui parior sportiv cu normă întreagă. Suișurile și coborâșurile unei astfel de existențe vor fi pur și simplu de netăgăduit. Vor fi momente în care ești extrem de bucuros, dar și momente în care te vei întreba de ce ai ales vreodată acest stil de viață.

La urma urmei, chiar și cei mai de succes pariori sportivi vor îndura perioade în care nimic nu le va merge. Aceasta include temutele „pariuri sigure”, unde se pare că nu poți pierde până nu o faci.

În ceea ce privește locurile de muncă stresante, este greu să te gândești la unul în care ai putea pierde sau câștiga mii de lei pe baza a ceva complet scăpat de sub controlul tău. Și dacă nu îți ies pariurile o perioadă, mijloacele tale de trai ar putea fi deteriorate pentru acea perioadă de timp. Dacă acesta este ceva care pare că ar putea fi prea mult pentru tine, atunci pariorul sportiv profesionist probabil nu este ”job-ul” potrivit pentru tine.

Concluzie

Concluzia aici este că a deveni un parior sportive ca și job principal pentru a trăi este fezabil, dar departe de a fi ușor. Trebuie să poți combina tipul potrivit de temperament cu soliditatea financiară și perspicacitatea pariurilor sportive. Este mult de făcut corect. Dar dacă toate acestea sună ca tine, nu-ți fie frică să mergi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți