15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pieton băut, acroșat de un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație marți, în jurul orei 10:50, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina. Un bărbat de 41 de ani, originar din orașul Piatra Olt, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea arterei rutier, moment în care a fost acroșat de o mașină la volanul căreia se afla o femeie de 32 de ani, din comuna Curtișoara. Rănit fiind, pietonul a ajuns la spital.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment,  a fost implicat un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 41 ani. În urma impactului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoare auto, iar pentru pieton a rezultat o concentrație alcoolică de 0,10 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți