19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scandal într-un bar din orașul Piatra Olt. Trei bărbați au agresat un client, iar doi dintre ei au fost arestați

- Advertisement -

Polițiștii Poliției orașului Piatra Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut marți trei bărbați bănuiți de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Toți trei, originari din Piatra Olt, erau clienți într-un bar din localitate, și au avut un scandal cu un alt client, tot din Piatra Olt, pe care l-au lovit cu pumnii și picioarele, în urma altercației ajungând la spital. Doi dintre agresori a fost arestat, în timp ce al treilea a fost plasat sub control judiciar.

„Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 31 ianuarie, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale (bar n.r.), din orașul Piatra Olt, trei bărbați, cu vârstele de 25, 30 și 52 de ani, din localitate, în urma unui conflict spontan, l-ar fi lovit, cu pumnii și cu picioarele, pe un alt bărbat de 31 de ani, tot din Piatra Olt. În urma altercației, bărbatul, de 31 de ani, a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit sursei citate, conform concluziilor preliminare ale medicului legist, victimei i-au fost provocate leziuni ce necesită cinci – șase zile pentru vindecare.

În noaptea de luni spre marți, în continuarea cercetărilor și în baza ordonanței de reținere, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, pe cei trei bărbați, bănuiți de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt. Tot marți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru bărbatul în vârstă de 30 de ani, iar pentru ceilalți doi bărbați, la propunerea Parchetului Balș, instanța de judecată, respectiv Judecătoria Balș, a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți