10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil de 5 ani, rănit în urma unui accident produs în zona Cimitirului Eroilor din Slatina

- Advertisement -

Un băiat de 5 ani, originar din județul Argeș, a fost victima unui accident de circulație produs, joi dimineața, în jurul orei 09:30, pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, în zona Cimitirului Eroilor. Acesta a ajuns la spitale, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Din primele date, minorul, care este de etnie romă, venise cu căruța la Slatina, împreună cu câțiva prieteni și părinții, iar la un moment dat a plecat cu mama lui. Într-o clipă de neatenție, copilul a fugit de lângă aceasta și a sărit printre mașini, atunci fiind și acroșat de o mașină la volanul căreia era un bărbat din orașul Piatra Olt.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii evenimentului rutieri, pentru a face cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, în zona Cimitirul Eroilor, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care a acroșat un minor. În urma impactului, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți