10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Piesa „One night” a slătineanului Gabriel Bâscoveanu se va auzi și în finala Selecției Naționale a Eurovision România

- Advertisement -

Au fost patru ore de spectacol transmise pe TVR 1, sâmbătă seara, postul de televiziune difuzând primul show live al Selecției Naționale a Eurovision România, respectiv semifinala la care au participat 20 dintre cei 45 de concurenți care rămăseseră în cursă. Printre ei au fost și doi slătineni, Gabriel Basco (Bâscoveanu) și Eugenia Nicolae (Nițu), iar primul a reușit să se califice în finala Eurovision România, ce va urma să aibă loc pe 5 martie.

Slătineanul Gabriel Basco a intrat în concurs cu piesa „One night” (VIDEO). Membrii juriului, care au fost Ozana Barabancea, Cristian Faur, Alexandra Ungureanu, Randi și Adrian Romcescu, au apreciat prestația de pe scenă a lui Gabriel, iar aceștia l-au trimis, împreună cu alți nouă concurenți ce au evoluat în semifinală, în finala selecției naționale a competiției muzicale, acordând puncte de la 1 la 12, fără punctele 9 și 11.

Alături de slătinean vor mai cânta în finală Alex Parker & Bastien cu piesa „All this Love”,  Andrei Petruş – „Take me”, Cream, Minodora, Diana – „România mea”, Petra – „Ireligios”, Kyrie Mendél – „Hurricane”, MØISE – „Guilty”, VANU – „Never give up”, Dora Gaitanovici – „Ana” și WRS – „Llamame”. Deși a avut și ea o piesă foarte bună, slătineanca Eugenia Nicolae care a avut un featuring cu Cazanoi Brothers – „Doina”, nu a trecut de semifinala Selecției Naționale a Eurovision România.

Acum, să sperăm că tânărul Gabriel Bâscoveanu, în vârstă de 20 de ani,  fost absolvent al Școlii Gimnaziale „George Poboran” și Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, actualmente student al Facultății de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din  București, va face o figură frumoasă și în finala Eurovision România, la fel cum a făcut și în semifinală. Gabi a înregistrat în ultimii ani succes după succes în cariera sa artistică. Acum doi ani acesta a ajuns până în semifinala show-ului Vocea României de la Pro TV.

Ultimul act al competiției Selecția Națională a Eurovision România este programat a avea loc pe 5 martie și va fi transmisă tot pe TVR 1, de la ora 21:00. Atunci vom afla exact numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision Song Contest 2022, care va avea loc în perioada 10 – 14 mai 2022, la Torino, Italia.  Reprezentanți ai 41 de țări înscrise în competiție urcă pe scena Eurovision din Torino, anul acesta concursul muzical desfășurându-se sub sloganul „The sound of beauty”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți