Senatorul PSD Siminica Mirea: „PSD se opune și nu va mări vreo taxă sau impozit în acest an”

„Partidul Social Democrat se opune și nu va mări, sub nicio formă, vreo taxă sau impozit în acest an. PSD a intrat la guvernare pentru a creste nivelul de trai al românilor și pentru a susține, de asemenea, economia țării”, așa își începe cea mai recentă declarație de presă Siminica Mirea, senator social democrat de Olt.

Parlamentarul oltene spune că social democrații nu caută să provoace sau să întrețină scandaluri politice, dar nu vor ascunde niciodată adevărul.

„Alături de colegii mei, nu căutăm să provocăm sau să întreținem scandaluri politice, dar, cu toate acestea, nu vom ascunde adevărul. Realitatea confirmă însă faptul că, PNRR-ul (Programul Național de Redresare și Reziliență n.r.), negociat în secret, impune modificarea Codului Fiscal și o taxare mai consistentă a proprietății”, a precizat politicianul Mirea.

Senatorul PSD de Olt mai spune că partidul din care face parte insistă și susține faptul că obiectivele PNRR puse în secret, să fie dezbătute public cu cetățenii, sindicatele, patronatele, firmele și contribuabilii.

 

Un comentariu la „Senatorul PSD Siminica Mirea: „PSD se opune și nu va mări vreo taxă sau impozit în acest an”

  • Stim doamna SIMINICA! PSD s-a opus si la cresterea preturilor la energie, gaze si petrol si d-aia nu au crescut DECAT dublu!!! Chiar nu va este rusine sa veniti cu balmajeli de genul asta intr-o perioada in care romanii sunt sufocati de cresteri de preturi?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<