14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Lucrările de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din Caracal, încep într-o lună

- Advertisement -

Primăria Caracal anunță că într-o lună demarează lucrările de reabilitare şi extindere a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare din municipiu. De miercuri, 16 februarie, autoritățile locale chiar a început propriu zis activitatea prin stabilirea zonelor pe unde vor trece conductele. Investiția se realizează prin Programul Operațional Infrastructură Mare, proiectul fiind derulat de Compania de Apă Olt.  

Ion Doldurea, primarul Caracalului, spune că proiectul debutează în șase puncte din localitate, prima stradă fiind 1 Decembrie, apoi arterele din Cartierul Bold.

„Foarte multă lume aşteaptă acest proiect mare, pe POIM, derulat de Compania de Apă. De astăzi ne apucăm de treabă. Vor începe pichetarea, adică stabilirea locurilor pe unde se fac gurile de canal, pe unde va trece conducta şi aşa mai departe. Debutăm cu acest proiect în şase puncte din Caracal. În primul rând, strada 1 Decembrie, apoi avem în Bold, strada Elena Doamna, cu Măceşului, Nicolae Ursu, Horia, extindere pe Gheorghe Doja, Bogdan Vodă, Maior Cranta şi Cooperaţiei şi toate celelalte străzi din acea zonă”, a declarat edilul Doldurea.

Primarul din Caracal mai spune că astfel de lucrări vor fi efectuate și în zona Fânărie, având în vedere că printr-un alt proiect această zonă se va asfalta până la finele luni 2022.

„Mai avem în zona Fânărie, trebuie să reabilităm şi zona respectivă pentru că pe un alt proiect se va asfalta, până la sfârşitul anului, şi atunci trebuie urgent terminate lucrările cu infrastructura de utilități. Zona Traian-Buzeşti este o altă zonă unde se va interveni. Deja s-a făcut organizarea de şantier, le-am dat tot concursul şi le dăm tot concursul ca lucrurile să meargă cât se poate de repede”, a adăugat primarul Ion Doldurea.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți