Olt: Concedierile colective vor afecta în februarie 31 de angajaţi din construcţii

O firmă de construcţii va concedia în luna februarie 31 dintre angajaţi, acestea fiind primele disponibilizări colective anunţate şi operate de la începutul anului în judeţul Olt, potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Iordache.

„În luna ianuarie nu avut loc disponibilizări colective, iar pentru luna februarie au fost anunţate concedieri de către o firmă din domeniul construcţiilor. Vor fi disponibilizate în total 31 de persoane, concedierile începând pe 10 februarie. Alte concedieri nu au mai fost anunţate”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Elena Iordache.

Reprezentantul AJOFM Olt a arătat că în prezent în judeţ sunt şi firme care fac angajări, marţi fiind disponibile 151 de locuri de muncă, cele mai multe pentru persoane cu pregătire medie sau profesională, iar job-urile vacante sunt preponderent în industrie şi construcţii.

Elena Iordache a adăugat că oferta de locuri muncă ar putea fi mai mare începând din luna martie, odată cu reluarea activităţii pe şantiere şi în agricultură, domenii unde se lucrează la capacitate mai redusă în sezonul rece.

sursa: Agerpres.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<