8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii SICE Olt, percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete din Balș, Iancu Jianu și Vulpeni

- Advertisement -

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, au pus în aplicare, joi dimineață, zece mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județele Olt și Dolj, bănuite de contrabandă cu țigarete. Opt din totalul descinderilor au fost în Olt, respectiv două în orașul Balș, patru în comuna Iancu Jianu și două în comuna Văleni.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, trei bărbați, cu vârste între 26 și 55 de ani (doi din Iancu Jianu, de 26 și 50 de ani, și unul din Vulpeni, de 55 de ani n.r.),  prin intermediul unor societăți comerciale, ar fi transportat, deținut și comercializat țigarete provenite din contrabandă”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 33.680 de ţigarete, 3.640 de lei și 600 de euro.

Polițiștii SICE Olt au beneficiat la descinderi de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt și suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți