O tânără a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Libertății din Slatina. Echipajele medicale o resuscitează

O tânără a căzut, vineri după-amiază, de la etajul unui bloc de pe strada Libertății, din municipiul Slatina. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și SMURD Olt, care undeva în jurul orei 16:15, a zilei de vineri, efectuau încă manevre de resuscitare, pe care le-au început cu mai bine de o jumătate de oră înainte.

Potrivit unor martori ai evenimentului, fata ar fi căzut de la etajul 8 al blocului GA 8 B de pe strada Libertății. Tânăra era și mămică, totul petrecându-se, spun aceleași surse, la scurt timp după ce soacra acesteia ieșise afară cu copilul, la plimbare.

Echipajele de poliție s-au deplasat și acestea în zonă, pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările producerii nefericitului eveniment. Au aflat că mămica are vârsta de 31 de ani și este originară din localitatea ilfoneavă Popești Leordeni, aceasta venind în vizită la socrii din Slatina.

Revenim cu detalii!!!

Un comentariu la „O tânără a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Libertății din Slatina. Echipajele medicale o resuscitează

  • Care sunt rezultatele anchetei in acest caz? Sunt destule suspiciuni privind aceasta „sinucidere”.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<