19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăra de 31 de ani care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Slatina a murit

- Advertisement -

Tânăra de 31 de ani, originară din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov, care venise la Slatina, în vizită la socri, și ar fi căzut de la etajul 8 al blocului GA 8 B, de pe strada Libertății, nu a mai putut fi salvată de echipajele medicale și, undeva după ora 16:30 a zilei de vineri, a fost constatat decesul acesteia.

Paramedici SMURD, dar și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au intervenit la fața locului, inițial tânăra fiind găsită inconștientă, în stop cardio-respirator.

„Echipajul SMURD Slatina și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, au intervenit în municipiul Slatina, strada Libertății, la o persoană de sex feminin, găsită inconștientă, posibil căzută de la înălțime. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Pacienta a fost resuscitată aproximativ o oră, fără rezultat favorabil, medicul SAJ Olt constatând decesul”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Și polițiștii au deschis o anchetă, în vedere stabilirii împrejurărilor care au dus la această tragedie.

„La data de 18 februarie, la ora 15.31, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, ar fi căzut de la balconul unui apartament de pe strada Libertății, din municipiul Slatina. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina și mai multe echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că femeia, în vârstă de 31 de ani, din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov, s-ar fi aruncat de la balconul unui apartament situat la etajul 8, apartament ce aparține socrilor săi. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit sursei citate, trupul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit unor martori ai tragediei, tânăra era mămică, iar totul s-a petrecut la scurt timp după ce soacra acesteia ieșise la plimbare cu copilul, prin jurul blocului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți