10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

40 de noi locuri de muncă pentru bălșeni. Primăria a concensionat un teren unei companii ce va construi aici un sediu secundar

- Advertisement -

Primăria orașului Balș a atribuit sâmbătă, 19 februarie, un teren de 2.500 de metri pătrați în concesiune, către compania CIT ONE SA. Aceasta va construi aici un sediu secundar pentru deservirea activităților desfășurate în trei județe, printre care și Olt, și nu numai. Aproximativ o sută de joburi vor fi create aici, 40 dintre acestea fiind numai pentru bălșeni.   

„Compania intenționează să construiască un sediu secundar pentru deservirea activităților desfășurate în județele Olt, Dolj, Gorj, și nu numai, cu o valoare a investiției ce se ridică la aproximativ 1,5 milioane euro. De asemenea, prin atribuirea contractului de către administrația orașului nostru, se vor genera 40 de noi locuri de muncă pentru bălșeni”, a declarat Cătălin Rotea, primarul din Balș.

Edilul urbei de pe malul râului Olteț spune că, în același context, CIT ONE, al cărei domeniu de activitate este în sfera serviciilor integrate de transport, procesare și depozitare valori, intenționează să majoreze numărul locurilor de muncă până la aproape 100 de angajați.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți