10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie din Verguleasa, căutată de polițiști după ce vineri a dispărut de acasă

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 85 de ani, din comuna Verguleasa, care vineri a plecat de acasă și până în prezent nu s-a mai întors.

Fiica acesteia a fost cea care i-a alertat pe polițiști în seara zilei de vineri.

„La data de 18 februarie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Verguleasa au fost sesizați de o femeie din municipiul Călărași, județul Călărași, cu privire la faptul că, în cursul zilei, mama acesteia, Leana Oanță, în vârstă de 85 de ani, din comuna Verguleasa, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bătrânei sunt înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, păr alb, de lungime medie, prins în coadă, ochi căprui. Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării.

Potrivit sursei citate, la căutări participă șase polițiști ai IPJ Olt, nouă jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt, patru pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, opt voluntari ai Primăriei Verguleasa și un polițist criminalist cu un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți