3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer în greva foamei. A fost implicat într-o tamponare la Slatina și nu a avut bani să plătească platforma care să-i ducă mașina acasă  

- Advertisement -

Un bărbat de 54 de ani, cetățean rezident cu domiciliul în Germania, a fost implicat vineri noaptea într-un eveniment rutier produs la intersecția de la Catedrala din partea de jos a municipiul Slatina, iar pentru că nu a avut bani să plătească o platformă, care să-i transporte autovehiculul avariat la domiciliul mamei sale dintr-o localitate doljeană, a intrat în greva foamei. În urma sesizării din oficiu, acesta a găsit sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care i-au pus la dispoziție platforma de care acesta avea nevoie, neplătind transportul.

Tamponarea s-a soldat doar cu pagube materiale, cetățeanul rezident german ieșind din greva foamei după ce a intrat în audiență la comisarul șef Cristian Rădoi, adjunctul inspectorului șef al Poliției Olt.

„Este vorba despre un accident rutier, soldat cu pagube materiale, polițiștii au venit la fața locului, iar persoana, care ulterior a intrat în greva foamei, a fost ușor nemulțumită de modul cum s-au desfășurat activitățile, în sensul că nu avea platformă să transporte mașina și nu avea la el decât o sumă mică de bani. Din acest motiv, astăzi (sâmbătă n.r.) l-am chemat în audiență la sediul IPJ Olt, am stat vorbă cu dânsul, i-am acordat sprijin pentru a nu plăti platforma, fiind și cetățean rezident în Germania. Autovehiculul implicat în accident a fost transportat cu platforma în localitatea Băilești, județul Dolj, unde mama dumnealui își are domiciliul. Acesta a fost motivul pentru care intrase în grevă, că nu avea bani suficienți pentru a plăti platforma. Ulterior, dânsul trebuie să demareze procedura de răspundere civilă, să-și recupereze paguba, fiind nevinovat în producerea acestui eveniment, apoi, probabil, va pleca în Germania, fiind cetățean rezident stabilit aici”, a declarat comisarul șef Rădoi.

Bărbatul a stat mai bine de nouă ore în greva foamei, evenimentul rutier producându-se vineri noaptea, în jurul orei 02:00, pe fondul neacordării de prioritate, iar problema sa și-a găsit soluționare sâmbătă dimineața, după ora 11:00.

sursă foto: Grup Facebook Info Trafic Slatina

„A fost o neacordare de prioritate, semafoarele erau pe intermitent, accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:00, persoana vinovată neacordând prioritate de trecere autoturismului condus de cetățeanul rezident german și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere, au fost testați alcoolscop atât domnișoara conducător auto, de 19 ani, din municipiul Slatina, cât și celălalt șofer nevinovat, de 54 de ani, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit proces verbal de constatare a contravenției. În urma discuției purtate cu cetățeanul rezident în Germania, acesta a fost extrem de mulțumit de modul în care s-a soluționat situația creată. A stat în greva foamei doar câteva ore, până când ne-am sesizat din oficiu și s-a rezolvat problema”, a adăugat adjunctul IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți