10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Biciclist accidentat mortal de un autoturism, în comuna Mărunței

- Advertisement -

Accident mortal luni după-amiază, în jurul orei 14:30, pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, la ieșirea din satul Mărunței către satul Bălănești. Un bărbat, care circula pe o bicicletă, a fost izbit în plin de o mașină, în urma coliziunii violente acesta pierzându-și viața.

Mai multe echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au ajuns la fața locului, pentru a-i acorda primul ajutor biciclistului, însă, din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat.

sursă foto: Amator

În zona producerii accidentului mortal au ajuns și echipaje ale Biroului Rutier al Poliției Slatina, care au demarat imediat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia. Din primele date, vinovat de producerea accidentului ar fi chiar biciclistul, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

Concret, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat la ora 14:30 cu privire la producerea evenimentului rutier de pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței.

„Din primele verificări, polițiștii Biroului Rutier Slatina au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani și o bicicletă pe care se deplasa un alt bărbat, în vârstă de 62 de ani. În urma accidentului, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ.

sursă foto: Liliana Ștefania – Info Trafic Slatina (Grup Facebook)

Din cauza evenimentului rutier, în dreptul acestuia nu s-a mai putut circula, pe timpul desfășurării anchetei oamenilor legii traficul fiind blocat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți