23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Aleea Eroilor din Parcul Tineretului, locația de desfășurare a Târgului Mărțișorului de la Slatina

- Advertisement -

Aleea Eroilor din Parcul Tineretului Slatina se transformă în perioada următoare în furnicar, având în vedere că anul acesta Primăria organizează aici Târgului Mărțișorului. Tarabele pe care vor fi expuse mii de mărțișoare au început să fie montate de comercianți încă de luni, 21 februarie, aceștia urmând a fi prezenți pe artera rutieră din zona de agrement până în data de 8 martie, ziua în care este celebrată Femeia.

Aproape 70 de vânzători de mărțișoare au achitat taxele de închiriere a spațiilor necesare, pe care le-au ocupat în Târgul Mărțișorului, la Direcția Economică a Primăriei Slatina, și-au asamblat mesele, iar unii dintre ei deja au început să-și vândă marfa la care au lucrat de câteva luni încoace. Alții spun că vor începe să comercializeze mărțioare începând cu data de 24 februarie, când se sărbătorește Dragobetele.

Mulți dintre comercianți au marfă confecționată hand-made, însă chiar și așa se găsesc mărțișoare pe toate gusturile, de la cele mai ieftine, care costă de la 1 leu sau 3 lei, până la cele unicat care ajung și la prețuri de 50 sau 100 de lei.

Vânzătorilor nu le mai rămâne acum decât să vândă ceea ce vor expune la tarabe, având în vedere că vremea ar putea fi un impediment pentru ei. Și asta pentru că meteorogii anunță în acest week-end, dar și la începutul săptămânii viitoare, ploi care se pot transforma în precipitații mixte, chiar ninsoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți