14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe strada Cuza Vodă din Slatina. Acesta a rămas blocat, fiind nevoie de intervenția salvatorilor

- Advertisement -

Un conducător auto s-a răsturnat marți dimineață, în jurul orei 09:45, cu autoturismul pe care îl conducea, pe strada Cuza Vodă din municipiul Slatina. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, dar și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au intervenit la fața locului.

Mașina a rămas pe o parte în urma evenimentului rutier, iar din primele date șoferul nu ar fi fost rănit, însă a rămas blocat în acesta, iar pentru a putea fi scos din vehicul a fost nevoie de intervenția unui bărbat, sprijinit de salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slatina.

Pompierii au acționat cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj al paramedicilor SMURD. Conducătorul auto a refuzat să fie transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

„La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit răsturnat, iar șoferul în vârstă de 73 de ani, conștient și cooperant. Bărbatul a fost extras în siguranță din vechiul și preluat de echipajele medicale. Pacientul nu acuza dureri și nu prezenta traumatisme și a refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Și polițiști ai Biroului Rutier Slatina au intervenit la fața locului, pentru efectuarea de cercetări și stabilirea împrejuărilor în care accidentul s-a produs.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți