14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Un nou sens giratoriu pentru a fluidiza traficul rutier din municipiul Caracal

- Advertisement -

Administrația publică locală din municipiul Caracal anunță că în zona străzii 1 Decembrie, intersecție cu strada Vornicu Ureche, la trecerea dinspre București spre Slatina, se va construi un sens giratoriu care va duce la fluidizarea traficului rutier, mai ales a celui greu.

Ion Doldurea, edilul urbei, a declarat că municipalitatea a cumpărat o casă, cu un teren de puțin peste 1.500 de metri pătrați, unde va fi amenajat noul sens giratoriu, lucrările urmând a fi realizate într-un termen de patru – cinci luni. Totodată, strada Vornicu Ureche va fi lărgită.

„Este o zonă intens circulată în care suntem nevoiți să intervenim pentru a evita blocajele în trafic, o problemă cu care ne confruntăm în prezent. Am cumpărat o proprietate astfel încât să ne permitem realizarea unui sens giratorului și lărgirea străzii Vornicu Ureche, pe porțiunea mai îngustă, în care adesea circulația se blochează mai ales atunci când pe ambele sensuri circulă tiruri sau mașini de tonaj mare”, a declarat primarul municipiului Caracal.

Consiliul Local al municipiului Caracal deja a avizat realizarea sensului giratoriu de la intersecția celor două străzi, acesta urmând să conducă la fluidizarea traficului în zona care este foarte aglomerată mai ales când pe ambele sensuri circulă vehicule de tonaj mare.

Mai multe informații despre investiție aflați din videoclipul de mai jos, acestea fiind oferite de edilul Doldurea

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți