8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Paul Stănescu, întrevedere cu Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău

- Advertisement -

Senatorul de Olt Paul Stănescu, secretar general al PSD și de la începutul acestei luni și vicepreședinte al Senatului, în Biroul permanent reunit pentru prima sesiune parlamentară din acest an, a efectuat în februarie mai multe vizite de lucru în țară, dar și în afara granițelor României. Printre cele din străinătate a fost și cea efectuată acum o săptămână în municipiul Chișinău, capitala Republicii Moldova.

Parlamentarul social democrat de Olt nu a fost singurul prezent la întâlnirea cu Ion Ceban, primarul din Chișinău, acesta fiind însoțit de Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat și președinte al Camerei Deputaților din Parlamentul României.

Întrevederea ce a avut loc între politicienii români și edilul capitalei Moldovei a fost făcută publică chiar de Ceban, pe pagina sa oficială de Facebook. Primarul a ținut să aducă mai multe mulțumiri autorităților din România, pentru sprijinul acordat moldovenilor în diverse domenii.

„(…) Am mulțumit pentru suportul pe care l-a ofert și îl oferă România – Republicii Moldova în diferite domenii, infrastructură, educație, social, cultură și altele. La fel, fiind vicepreședintele CALM (Congresul Autorităților Locale din Moldova n.r.), am ținut să mulțumesc în numele tuturor primarilor pentru grantul de 100 de milioane de euro suport pentru alte programe și proiecte noi pentru Republica Moldova”, a declarat Ion Ceban.

Sursa citată a mai spus că a mai discutat cu Ciolacu și vicepreședintele Senatului României, senatorul Stănescu, despre numeroasele colaborări și proiecte pe care le are capitala Republicii Moldova cu diverse orașe și regiuni din România și am pledat pentru extinderea acestora în Chișinău și suburbii. „La fel, am abordat subiectul ce ține de lansarea și perspectivele Mișcării Alternativa Națională (MAN), dar și despre potențialul de colaborare cu partea română”, a adăugat edilul Chișinăului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți