10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu: „Toți suntem îngrijorați de situația Ucrainei”

- Advertisement -

Din noaptea de miercuri spre joi, Federația Rusă a declanșat o operațiune militară în estul Ucrainei, situație ce a creat îngrijorare și la nivelul autorităților din județul Olt. Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean, a făcut o scurtă declarație de presă referitor la războiul din Ucraina, spunând că acesta va escalada și va duce la o criză umanitară și economică în Europa.

Oprescu spune că momentan primarii din județ nu au început, deocamdată, să sune pentru a vedea ce este de făcut pe mai departe, însă cu toții au început să se îngrijoreze de ceea ce se întâmplă.

„Nu sună primarii să ne întrebe, cu toții suntem îngrijorați de situația Ucrainei. Nu există un pericol sau un risc real ca România să fie implicată în război. Din păcate, suntem cu toții îngrijorați de situația din Ucraina, ea poate degenera, se va crea o criză umanitară și economică în toată Europa de la acest război. Așteptăm să vedem cum escaladează acest conflict și vom încerca să fim prezenți, să găsim o soluție, să fim alături de vecinii noștri ucraineni”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ și liderul social democraților olteni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți