14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zeci de şomeri olteni, aşteptaţi la cele patru cursuri gratuite de formare profesională organizate de AJOFM în martie

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează în luna martie patru cursuri de formare profesională gratuite pentru şomerii din judeţ care beneficiază de aceste facilităţi. La programele de luna viitoare sunt aşteptaţi zeci de olteni, mai preciz 56, care în prezent nu au un loc de muncă şi urmează a fi calificaţi în diverse domenii de activitate.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, a declarat că principalele meserii sau ocupații cele mai solicitate pentru care sunt organizate cursurile gratuite în martie vizează calificări precum inspector în sănătate și securitate în muncă, electrician întreținere și reparații, manichiurist și referent resurse umane.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa agenţiei, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii suplimentare despre programele de formare profesională de luna viitoare, şomerii din judeţ interesaţi se pot adresa reprezentanţilor Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Dinu Lipatti, nr. 48, sau la telefon 0249/413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți