10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pompierii olteni, activități preventive în opt comune din județ unde au loc incendii cel mai des

- Advertisement -

Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, au desfășurat sâmbătă acțiuni de informare preventivă a populației, în opt comune din județ. Salvatorii au fost prezenți în unitățile administrativ teritoriale unde au loc incendii cel mai des în gospodăriile oamenilor.  

„Localitățile vizate au fost cele în care, din punct de vedere statistic, s-au produs cele mai multe incendii la gospodăriile populației. Activitățile pompierilor s-au desfășurat cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile menționate, fiind prezenți și șefii SVSU la activitățile de informare preventivă”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, adăugând că acestea sunt Bobicești, Găneasa, Vulpeni, Iancu Jianu, Schitu, Izvoarele, Stoicănești și Dăneasa.

Activitățile de informare s-au desfășurat în zonele cu aflux de persoane, respectiv în preajma și interiorul lăcașurilor de cult, având în vedere că cetățenii au sărbătorit Sâmbăta Morților – Moșii de Iarnă. Totodată, pompierii olteni au fost și la casele în care locuiesc persoane sau familii cu situație materiale dificilă și persoane în vârstă.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți