14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Extinderea serviciilor medicale din Ambulatoriul Spitalului Balș, promisiune îndeplinită de autorități. Patru noi patologii tratate

- Advertisement -

Autoritățile locale din orașul de pe malul râului Olteț anunță că începând de marți, 1 martie, bălșenii se pot adresa Policlinicii Spitalului Orășenesc Balș pentru patru noi patologii, care vor putea fi tratate în sistem ambulatoriu de către cadre medicale specializate, în cabinete moderne și dotate corespunzător.

Potrivit reprezentanților administrației bălșene, este vorba despre Oncologie, Endocrinologie, Gastroenterologie și Medicina Muncii.

„Reabilitarea spitalului din orașul nostru continuă și în perioada următoare, astfel că investim în modernizarea secțiilor: Pediatrie, Radiologie și Centrul de Evaluare și Tratament COVID. Necesitatea serviciilor de sănătate a reprezentat una dintre problemele fundamentale pe care locuitorii din Balș au ridicat-o de fiecare dată când am discutat. Tocmai de aceea am transformat această cerință într-o prioritate investițională, cu atât mai mult cu cât ne confruntăm cu o situație dificilă în actualul context pandemic, care a restricționat accesul și mobilitatea intraspitalicească, iar adresabilitatea locală a crescut exponențial”, a declarat Cătălin Rotea, primarul urbei.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți