6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăriile din Slatina și Caracal asigură puncte de colectare pentru alimente neperisabile pentru refugiații din Ucraina

- Advertisement -

Administrațiile publice locale au început să se mobilizeze pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina, țară care este atacată de cinci zile de Federația Rusă, aceștia urmând a primi ajutoare și din partea oltenilor. Primăriile din municipiile Slatina și Caracal sunt cele care asigură puncte de colectare pentru alimente neperisabile ce vor ajunge la civilii ucrainieni care se află deja pe teritoriul României sau urmează să ajungă în țară, iar acestea devin funcționale la începutul acestei săptămâni.

Punctul de la Slatina este organizat la Fântâna Speranței, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, și va fi operațional în intervalul orar 08:00 – 17:00.

„Primăria municipiului Slatina își exprimă solidaritatea cu populația civilă din Ucraina, grav afectată de recentele evenimente de pe teritoriul acestora. Începând cu data de 28 februarie, pe bulevardul A. I. Cuza, mai exact la Fântâna Speranței, prin intermediul Direcției de Asistență Socială, va fi instalat un cort în vederea facilitării donațiilor de alimente neperisabile pentru refugiații din Ucraina. Slătinenii care doresc să fie alături de civilii ucrainieni sunt așteptați, în intervalul orar 08:00 – 17:00, în locația sus menționată pentru a face donații. Împreună putem oferi un ajutor acestor oameni aflați în situații limită!”, transmite municipalitatea slătineană.

La Caracal, ajutoarele umanitare se vor strânge în fața Primăriei.

„Solidaritate. Începând din 28 februarie, ora 10:00, Primăria municipiului Caracal deschide un punct de colectare pentru produse alimentare neperisabile destinate populației din Ucraina. Acesta va fi amplasat pe platoul din fața Primăriei. Produsele vor fi preluate de voluntarii de la Crucea Roșie”, declară reprezentanții administrației locale.

sursă foto: doxologia.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți