10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Corabia se implică în strângerea de ajutoare umanitare pentru refugiații din Ucraina

- Advertisement -

După reprezentanții primăriilor din municipiile Slatina și Caracal care de luni au amplasat corturi în localități pentru strângerea de alimente neperisabile pentru refugiații din Ucraina, iată că și Primăria orașului Corabia se implică de miercuri, 2 martie, într-o astfel de campanie umanitară.

Sunt zeci de mii de ucrainieni care au fugit din calea războiului deschis de Federația Rusă în țara lor, mulți dintre aceștia oprindu-se și pe teritoriul României, unde s-au putut adăposti și au primit sprijin din partea tuturor românilor.

La Corabia, donațiile, care pot fi alimente neperisabile, apă și produse de igienă, sunt primite la Sala de Sport „Lulu Stănescu” din Parcul „Carol I”, așadar administrația publică locală a făcut un apel umanitar adresat tuturor locuitorilor din orașul de la Dunăre. Mai apoi, tot ceea ce se strânge vor ajunge la cei care au mare nevoie de acestea.

„Dragi locuitori ai orașului Corabia! Cu toții urmărim cu tristețe și îngrijorare evenimentele din Ucraina. Oameni care nu şi-au dorit acest război au fost nevoiţi să îşi părăsească casele şi tot ce au agonisit, venind la noi în ţară pentru a se adăposti. Primăria Corabia inițiază o campanie umanitară, începând din 2 martie, din dorința de a veni în sprijinul acestora. Îi putem ajuta donând produse alimentare neperisabile, apă și produse de igienă! Toate donațiile vor ajunge la cei care au nevoie disperată de ajutor. Dacă vreţi să participaţi la această campanie, puteţi să aduceţi donaţiile voastre la Sala de Sport «Lulu Stănescu» din Parcul «Carol I»”, au transmis autoritățile corăbiene.

Programul de primire a ajutoarelor pentru refugiații ucrainieni este de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 12:00, persoana de contact fiind Florin Costea: 0761.624.463.

Sursă foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți