8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Flori și mărțișoare de la social democrați pentru doamnele și domnișoarele din mai multe localități oltene

- Advertisement -

A fost prima zi de primăvară și așa cum ne-au obișnuit deja, de câțiva ani încoace, social democrații din Olt au împărțit flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din județ. Printre localitățile în care au avut loc acțiuni de acest gen s-au numărat municipiul Slatina și orașele Balș, Piatra Olt și Scornicești.

La Slatina, printre participanți s-au aflat deputatul PSD de Olt Marius Iancu, Cosmin Floreanu, subprefectul județului Olt, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean și al organizației județene a PSD Olt, vicepreședinții CJ, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, Emil Moț, primarul municipiului, și alți membri ai PSD.

„Poate nu se face primăvară cu o floare, dar cu zâmbetele și bucuria de a face mici surprize doamnelor și domnișoarelor din Slatina, sigur o să avem parte de zile frumoase de primăvară, cu soare și speranță! Am continuat această frumoasă tradiție și am fost, și azi (marți, 1 martie n.r.), alături de femeile din municipiul Slatina, le-am oferit flori și un gând bun, de liniște și pace!”, a declarat parlamentarul de Olt.

Politicianul a participat la o acțiune similară și în orașul Scornicești, alături de Cătălin Ușurelu, președintele organizației locale a PSD. „1 Martie este o zi în care dăruim și primim, noi, bărbații social democrați, mărțișoare și flori doamnelor și domnișoarelor din Scornicești, iar ele mulțumiri, ochi plini de bucurie și poate și zâmbete ascunse sub măști. Mă bucur că am putut fi din nou, azi, alături de PSD Scornicești, de președintele Cătălin Ușurelu și de consilierii locali PSD pentru a le transmite femeilor din oraș o primăvară frumoasă și liniștită!”, a spus deputatul Iancu.

Și primarul social democrat al orașului Balș, Cătălin Rotea, a dăruit cele mai parfumate flori, zambile, femeilor pe care le-a întâlnit prin periplul său făcut în mai multe zone ale urbei de pe malul râului Olteț. I-a avut alături pe mai mulți colegi din administrația publică locală. De asemenea, același gest de a oferi flori reprezentantelor sexului frumos din oraș, a fost făcut și de Nicușor Rada, primarul din Piatra Olt.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți