19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Teslui, arestat după ce a bătut pe stradă cu pumnii și picioarele un consătean. Victima necesită 65 – 70 de zile pentru vindecare

- Advertisement -
Un tânăr de 20 de ani, din comuna Teslui, este în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt după ce, la sfârșitul lunii februarie, a bătut pe stradă cu pumnii și picioarele un consătean de 61 de ani, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Victima agresorului a ajuns la Spitalul Slatina, iar apoi a fost transferată la Spitalul de Urgență Craiova, având nevoie de peste două luni de îngrijiri medicale.
„La data de 1 martie, în jurul orei 11:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 61 de ani, ar fi fost lovit și se simte rău. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, care, din primele verificări, au stabilit că bărbatul ar fi fost lovit, în data de 27 februarie, de un tânăr, în timp ce se afla pe o stradă, din comuna Teslui. Polițiștii au identificat tânărul și l-au condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngijiri medicale, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, bărbatului i-au fost provocate leziuni ce necesită 65 – 70 de zile pentru vindecare”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.
Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt. „Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 27 februarie, bărbatul de 61 de ani, în timp ce se în afla pe o stradă, din satul Deleni, comuna Teslui, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, ar fi fost lovit cu pumnii și cu picioarele în zona feței, de tânărul de 20 de ani”, a spus reprezentantul Poliției Olt.
În continuarea cercetărilor și în baza probatoriului administrat, la data de 1 martie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de tânărul bănuit de lovire sau alte violențe. Ziua următoare, magistrații Judecătoriei Balș, la propunerea procurorilor Parchetului Balș, au admis și au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, față de tânărul din Teslui.
Decizia instanței de judecată nu este definitivă și a fost deja contestată de agresor, contestația urmând a fi judecată zilele următoare de o instanță superioară.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți