14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Percheziții în comuna Strejești într-un dosar de trafic de droguri și criminalitate informatică

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au desfășurat joi 23 de percheziții în județele Dolj, Olt, Constanţa şi Tulcea, la persoane bănuite de trafic de droguri şi criminalitate informatică. O singură descindere din cele 23 a avut loc în județul Olt, respectiv în comuna Strejești, spun surse din rândul anchetatorilor.

În urma perchezițiilor s-au găsit peste 130 de doze din staniol cu fragmente vegetale, carduri bancare, peste 10.000 de lei, dar și alte bunuri.

„În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 137 de doze din staniol conținând fragmente vegetale, dispozitive de mărunţire şi recipiente ce poartă urme de fragmente vegetale, cântare electronice de precizie, sisteme informatice, înscrisuri, carduri bancare și 10.500 de lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Șase persoane, niciuna nefiind din localitatea olteană Strejești, au fost conduse la sediul DIICOT Craiova, iar în baza probatoriului administrat procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a trei persoane. Ulterior, acestea au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Dolj.

La descinderile efectuate în cele patru județe au participat polițiști din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Olt, Gorj, Mehedinți și Tulcea, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, mai spune reprezentantul IPJ Dolj.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți